Artiklar Dekorationsidéer Design

Olika utomhussträngljus och deras användning

Strängar och lökar är populära för bakgårdar, restauranger och andra platser med begränsat utrymme. De kan användas inomhus eller utomhus och finns i olika längder och färger. Det finns olika typer av strängbelysning du kan använda beroende på utomhusområdet, festtema, plats, budget och klimat.

Rope Strings är praktiska för en mängd olika användningsområden och kan installeras och tas bort enkelt. Kan användas utomhus eller inomhus och finns också i flera färger. Längder kan anpassas efter din specifikation. Strängljus kan också användas för att dekorera häckar som Hackvaxter Heijnen eller andra växter i din trädgård.

Mini Light Sets kan vara färgade eller klara och är populära för affärsfunktioner, bröllop och helgdagar som jul. De är festliga, vackra men ändå subtila. Dessa apparater är överkomliga och perfekta för budgetmedvetna. De är säkra för utomhusbruk.

Paraplyuppsättningar är praktiska och mångsidiga eftersom du bara behöver skruva in lampor i standardstorlek i uttagen. Används vanligtvis för ljusbelysning och klassificeras för utomhusbruk.

Globe Light Sets är användbara för terrasser, uteplatser, balkonger och markiser. Lätt att installera och finns i olika färger och längder. Den är klassad för både inomhus- och utomhusbruk.

Kommersiella lampor innebär permanent installation. Glödlamporna kan bytas ut efter behov men hårdvaran som stöder lamporna är permanent fixerad. Dessa installeras vanligtvis utomhus för kommersiell byggnad och liknande.

Solar Powered Lights är energieffektiva strängljus utomhus som använder energi från solen för att lysa upp ett område. Måste utsättas för mycket solljus och fungerar därför bäst för utomhusbruk.

Lämna ett svar